Moha utca Kiadó ház !

Gyönyörű örökpanorámás 4 szobás, duplakomfortos 115 négyzetméteres, 2 szintes lakás hosszútávra kiadó dupla garázsbeállóval, kertkapcsolattal és hatalmas terasszal.

A lakás egy családi ház alsó két szintjén helyezkedik lakó-pihenő övezetben. Az utcáról egy macskakővel kirakott feljárón keresztül lehet felhajtani a ház aljához. A lakáshoz tartozik egy külső fedett, valamint egy belső fűtött garázs. A földszinten található a tágas, antik bútorokkal berendezett dolgozószoba, valamint a zuhanyzóval felszerelt mosókonyha és külön WC. A lépcsőházból feljutva az első emeleti közlekedőről nyílik balra a fürdőkáddal felszerelt fürdő, a hátsó tornác kertkapcsolattal, jobbra a WC, a kamra, a félszoba, valamint az amerikai konyhás nappali. A nappaliból nyílik a hatalmas, örökpanorámás terasz, továbbá a másik félszoba, ami jelenleg hálószobának van berendezve.

Közelben helyezkedik el a Budapesti Nemzetközi Iskola Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium, Normafa Park és a Csillebérci Gyermekvasút. Az 5 perces autóútra lévő Gazdagréten szupermarketek (SPAR, Aldi, CBA), posta és gyógyszertár található. Közelben lévő bevásárlóközpontok a Hegyvidéki Bevásárlóközpont, Eleven Center, valamint az Etele Pláza. Pár perces autóúttal vagy 15-20 perc gyaloglásra találhatóak a 8-as, valamint a 221-es buszok.

További jellemzők

Szobák száma: 4
Emelet: Földszint
Épület szintjei: 2
Fürdőszobák száma: 1
WC (külön helyiségben) : 1
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: BB
Tájolás: dél-kelet
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: udvari beálló
Kilátás: panorámás
Építés éve: 1981-2011
Terasz
Panoráma
Kertkapcsolat
115 m²
EUR 1,500.00

Az Ön kapcsolattartója

Éva Petyus

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!







    Térkép