Bem rakparti kiadó gyönyörű lakás

Budapesten, a Víziváros Budai oldalán, a Bem rakparton, kiadóvá vált egy a frissen felújított, 127 m2, Halászbástyára néző, klasszikus, antik stílusban felújított és bútorozott luxuslakás!

A lakás jelenleg két részre van osztva és mindkét lakásnak külön bejárata van. Jelenlegi elosztása egy 100 nm-es, illetve egy 27 nm-es lakás.. A nagyobbik lakásban egy nagy nappali, konyha, étkező, háló, fürdő és előszoba lett kialakítva.A a kisebb stúdió lakásban kis teakonyha, nappali, ami egyben háló is, és egy fürdő került kialakításra. Igény szerint a 2 lakás egybenyitható.

A felújítás alatt kiváló minőségű anyagok, csempék, egyedi tervezésű konyhabútor került beépítésre. A fűtést és a meleg vizet a legkorszerűbb kondenzációs Viessmann kazán biztosítja. A nappalit gyönyörű, Mardegan tölgyfa parketta díszíti. A nappaliban radiátorok vannak, a többi helyiség padlófűtéses.

Az Art’otel mellett lévő, ma ismert épület helyén régen két ház is állt. Az egyik a XVIII. század elején épült, 1751-ben alakítják át, majd 1898-ban a másikkal együtt lebontják majd 1890-91-ben újjáépítették.
A háznak két kapu bejárata van a rakpart felől és a Fő utca felől, utóbbit csak később alakították ki.
Nemrégiben nyitott meg a házban Nico Bar amely némi berlini – laza, fiatalos, egyszerre dekadens, bohém és elegáns – hangulattal színezi meg a nyugodt budai miliőt, amit azonban nem bont meg, de azért kicsit megbolondít.A ház másik nevezetessége a Belga sörök háza!
Kiváló infrastruktúrája van,a Batthyány tér 500 méterre, számos busz és villamos valamint számos élelmiszer bolt, étterem, kávézó, és szórakozóhely található a környéken..
Kiváló lokációjának köszönhető jó befektetés vagy saját részre egy kiváló, meleg és barátságos otthon!

 

Bérleti díj: 500 000 FT + rezsi.
A közös költség: 55 000 FT.

Minimum 1 éves bérleti szerződés esetén 2 havi bérleti díj plusz 1 havi bérleti díj fizetendő

További jellemzők

Szobák száma: 3
Emelet: 2
Belmagasság: 3.4
Épület szintjei: 4
Fürdőszobák száma: 2
WC (külön és egyben is) : 2
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: AA
Tájolás: észak-nyugat
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: utcára néző
Bútorozottság: bútorozott
Építés éve: 1950 előtt
Lift
127 m²
500 000 Ft / hó

Az Ön kapcsolattartója

Hóka Julianna

Telefon:
+3620 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!

    Térkép