Csodálatos panorámás lakás eladó a Galamb utcában az V. kerületben

Eladó a Galamb utcában egy 79 m2-es,VII. emeleti, belsőépítészeti tervek alapján teljesen újraépített teraszos panorámás lakás. A teraszról, mely plusz 17,5 m2, egyedülálló panoráma tárul elénk.

A múlt iránti tisztelet és az értékek ilyen módon való megőrzése, néhol rusztikus, máshol archaikus felhangot kölcsönöz a modern enteriőrnek. Minden helyiségben található egy-egy különleges vagy éppen játékos elem, amitől szerethetővé és otthonossá válik a tér, ugyanakkor a gondosan kiválasztott burkolatok és textúrák egységessé teszik a lakást.

A lakás, a Váci utcával, a Duna irányában párhuzamos, a Régi posta utca és a Március 15. tér között elhelyezkedő részen. Egy gyönyörű bauhaus stílusú, századforduló után épült, liftes, polgári társasházban található. A környék Budapest szíve, bevásárló, kulturális és turisztikai központ.Az épület utcafrontja, lépcsőháza és belső homlokzata kitűnő állapotúak. Az eladó lakás a zárószinten helyezkedik el, teraszáról csodás panoráma tárul a Gellért-hegyre, az Erzsébet-hídra és a Dunára.

Az ingatlant az alapokig visszabontottuk, majd minden apró részletre kiterjedően átalakítottuk. A teljes villamos és gépészeti hálózat megújításra került. A nyílászárókat fa szerkezetekből újra gyártattuk három rétegű hővédő üvegezéssel, Roto vasalatokkal. A nappalira egy emelőtoló ajtó készült. A belső részekre nagypolgári hangulatú új, fényezett MDF anyagú ajtók kerültek.

Az ingatlanban egy helyiségben kapott helyett a konyha-étkező és a nappali. A vizesblokk egy fürdőszobából (dupla zuhanyzó, dupla mosdó, WC, bidé), valamint egy különálló WC-kézmosóból áll. Az előszobából tudjuk megközelíteni a hálószobát, amiből közvetlenül a gardróbszobába és a fürdőszobába jutunk.

Műszaki tartalom:

  • A fűtést házközponti kazán biztosítja a teljes lakásban padlófűtéssel.
  • A hűtésről 2 beltéri egységgel szerelt Daikin Emura3 hűtő-fűtő klíma gondoskodik.
  • A fűtés és hűtés rendszerek mobilapplikációról is bárhonnan vezérelhetőek.
  • A lakásban található összes fényforrás LED-es.
  • Az csaptelepek Hansgrohe termékek.
  • A konyhában AEG és Electrolux gépeket építettünk be, indukciós összevonható zónás főzőlap melyről az elszívót is vezérelhetjük, elektromos sütő, beépített mosogatógép, alul fagyasztós NoFrost technológiás beépített hűtőszekrény.
  • A hidegburkolatok az olasz ABK cég termékei.
  • A melegburkolat tömör tölgyfa chevron mintában.

 

 

 

További jellemzők

Szobák száma: 2
Félszobák: 1
Emelet: 7
Belmagasság: 3.6
Épület szintjei: 7
Fürdőszobák száma: 1
WC (külön és egyben is) : 2
Fűtés: házközponti
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: nyugat
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: panorámás
Építés éve: 1950 előtt
Terasz
Lift
Panoráma
79 m²
279 000 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Bodo Viktória

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép