Eladó 135 m2 luxuslakás az V. kerületi Hold utcában

Eladó 135 m2, nagy terekkel rendelkező, 3-ik emeleti , a Batthyány örökmécsesre, az Aulich utcára és a Szabadság térre panorámás, rendkívül világos és tágas, luxus szinten felújított lakás.

 

Lokáció:

A 19. század első felében négy olyan utca is volt a Lipótvárosban, amelynek neve a napszakokhoz, illetve ezek váltakozásához kapcsolódott. Az egyik ezek közül a Hold utca volt. Az ingatlan  a Batthyány-örökmécsesnél, a Hold utca és a Báthory utca sarkán egy patinás, 1891-ben épült ingatlan – ma négyemeletes társasházban található, amelynek külső homlokzatát néhány éve igényesen felújították.

Az ingatlan leírása:

Nagy terekkel rendelkező, 135 m2, 3-ik emeleti , a Batthyány örökmécsesre, az Aulich utcára és a Szabadság térre panorámás, rendkívül világos és tágas, luxus szinten felújított lakás. Elosztása: Nappali, Konyha, 3 hálószoba (2 nagy és 1 kisebb) 2 fürdőszoba, beépített ruhásszekrény. A nappali és a 2 nagy hálószoba az utcára néz és Nyugati tájolású. A konyha és a kisebbik hálószoba a körfolyosó felé néznek. Az egyik fürdőszobában dupla zuhanyzó, másik fürdőszobában hatalmas kád kapott helyet tágas zuhanyzó résszel.

 

 

További jellemzők

Szobák száma: 4
Emelet: 3
Belmagasság: 3.8
Épület szintjei: 4
Fürdőszobák száma: 2
WC (egy helyiségben) : 2
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: BB
Tájolás: dél-nyugat
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: panorámás
Építés éve: 1950 előtt
Lift
Panoráma
135 m²
399 000 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Hóka Julianna

Telefon:
+3620 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép