Eladó 85 m2 lakás az V-ik kerületi Sas utcában

Eladó az V. kerületben, Pest belvárosában, a Bazilika, Duna Korzó,  az Erzsébet tér valamint a Szent István Bazilika szomszédságában a Sas utcában egy 85 m2, nappali + háló, utcára néző, 3. emeleti lakás.
A házat nemrég műszakilag és esztétikailag is teljeskörűen felújították illetve átalakították. A felújítás során illetve a lakások kialakításával egyidőben a társasház teljes felújítása is elkészült mint például: külső-belső homlokzat felújítás, gépészeti és elektromos vezetékek cseréje, lift cseréje, új tető, nyílászárók cseréje, valamint felújítása.

A lakásban a hűtés-fűtés Daikin Altherma levegő-vizes hőszivattyúval, mennyezeti hűtő-fűtő panelekkel, szobánkénti hőmérséklet szabályozással van megoldva.
Duplakomfortos, teljesen új és gépesített konyha, teljesen felszerelt fürdőszoba amiben van még  extra padlófűtés, valamint beépített szekrények  vannak az előszobában és a gardróbban.
A lakásokhoz tartozik egy zárt előtér és gépészeti helység is..

 

Ez Budapest szíve, és a legrégebbi városias része, évszázados történelemmel, ahol  egymást érik az ország legjobb éttermei, hangulatos kávézói, leghíresebb műemlékei, legkülönlegesebb boltjai és legfontosabb hivatalai is.

Központi elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés kifogástalan, Iskola, óvoda, egészségügyi intézmény, számos bolt megtalálható a közelben.

Parkoló az épülettől 30 méterre a mélygarázsban bérelhető.

Kiváló infrastruktúrájának és fekvésének köszönhetően remek befektetésnek, vagy remek, meleg és barátságos otthonnak!

További jellemzők

Szobák száma: 2
Emelet: 3
Belmagasság: 2.80
Épület szintjei: 3
Fürdőszobák száma: 1
WC (külön és egyben is) : 1
Fűtés: mennyezeti hűtésfűtés
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: dél-kelet
Komfortfokozat: duplakomfortos
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: utcára néző
Építés éve: 1950 előtt
Lift
85 m²
169 000 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Hóka Julianna

Telefon:
+3620 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép