Eladó lakás a Denevér úton A4,32nm terasz tartozik hozzá és kert 431nm

Az épületekről általánosságban

Két különálló épületben 7 db 1, 2 és 3 szintes 74-213 nm-es villalakás hatalmas teraszokkal, lakásonként 2 db autó-beállós privát garázs és változó méretű tárolók kerülnek kialakításra, továbbá 4 db kültéri parkolóhely is értékesítésre kerül. Az épületet a 2022. évi AA+ energetikai követelményeknek megfelelő, legmodernebb gépészeti technológiával tervezzük, okos otthon rendszerrel felszerelten:

– Videós kaputelefon és kamerarendszer

– Biztonsági ajtó

– Privát lift (kulcs)

– Mennyezet hűtés-fűtés (Hőszivattyú)

– Szellőztető rendszer

– Árnyékoló rendszer

– Fűthető négyméretű teraszok

– Parkosított kert, öntöző rendszer

– Fűtött mélygarázs lehajtó, rámpa

– E-autó töltés

A lakások okos eszközről és hangvezérléssel (Siri, Alexa, Google Home) irányítható otthon-automatizálási rendszerrel lesznek ellátottak. A fűtés, klíma, árnyékolástechnika és a biztonsági rendszer távoli vezérlése válik ezzel lehetővé. Az extra felszereltséggel az otthonok kényelmesebbek, biztonságosabbak és energia hatékonyabbak, mint egy hagyományos lakás:

A fűtési-hűtési rendszer alkalmazkodik a lakók igényeihez, mobileszközön keresztül irányítható, programozható a lakáshőmérséklet.

A rendszer az eltárolt adatok és az azokból nyert statisztikák segítségével az energia megtakarítást is elősegíti, ami a havi kiadások csökkenését eredményezi.

Az intelligensen vezérelhető fűtési rendszer, az automatikusan lekapcsolható lámpák segítik a hatékonyabb energiafelhasználást.

Ezzel dokumentálhatóvá válnak pl. a gazdaságtalan üzemeltetés körülményei és könnyedén kiszűrhető valamely alkatrész meghibásodása.

A rendszer rendkívül informatív kezelőfelülettel rendelkezik, a főbb jellemzők és paraméterek leolvasása, értelmezése szakértelmet nem igényel.

További jellemzők

Szobák száma: 2
Emelet: 2
Belmagasság: 3
Épület szintjei: 2
Fürdőszobák száma: 2
WC (külön helyiségben) : 2
Fűtés: mennyezeti hűtésfűtés
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: dél-kelet
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: teremgarázs hely
Kilátás: panorámás
Építés éve: 2020-
Erkély
Terasz
Lift
Panoráma
Kertkapcsolat
74 m²
2703 m²
344 541 796 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Éva Petyus

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép