Eladó felújított lakás a VI. kerületi Rózsa utcában

Az 58 m2-es, 3,5 m-es belmagasságú, 2 szobás, nemrég felújított modern lakás vár Téged Budapest frekventált helyén a VI. kerületben, a Rózsa utcában! Hatalmas parkettázott hálószoba utcai panorámás, 2 db hatalmas ablakkal, melyben akár négy ágy is elfér (jelenleg 1 franciaágy, 2 egyszemélyes ágy), aztán nagy parkettázott nappali kihúzható kanapéval, szekrényekkel, TV-vel, wifi-vel. Majd a teljesen felszerelt, virágos-bokros udvarra néző 1db nagy ablakos, csendes és nagyon világos, eredeti járólapos, hangulatos konyha négyszemélyes étkezővel, gáz sütő és főzőlappal, mosogatóval, mikróval, hűtővel, és kb.2 m2-es bepolcozott kamrával! A fürdőszoba frissen csempézett, minimál stílusú, zuhanykabinos, WC-vel együtt, a melegvíz gázbojlerről (ellenőrzött). A lakásban szobánként működtethető elektromos panelfűtés és hűtő-fűtő klíma (frissen tisztított) is található. A lakás fekvő-galériázható, de anélkül pedig rendkívül tágas és világos.
Közös költség kb.18eFt. A lakás különálló közüzemi fogyasztásmérőkkel rendelkezik (vízóra, gáz- és villanyóra), teljesen tartozásmentes. Egyes bútorok a vételár részét képezik .
A lakás egy 20. század körül épült, 10 lakásos lakóépület első emeletén található. A lakók nagyon kedvesek és segítőkészek. A házban felújítások már történtek (pl. a körfolyosók teljes felújítása), a ház most indult a homlokzati és tető felújítási pályázaton, így a ház értéke 1-2 éven belül jelentősen megnő.
A Rózsa utcára nyíló ablakok a közvetlen szomszédságban található, mindig karbantartott cseh és a görög nagykövetségre néznek. További előnye a lakásnak, hogy rendkívül csendes, a Rózsa utca egyirányú, tömegközlekedés nélküli, így nem kell aggódni a nagy forgalom miatt. Parkoló helyet bérelhet az utcában található mélygarázsban (jelenleg is van bérelve, ami átadható), valamint nyilvános, jó parkolási lehetőség van az utcán is.
Tömegközlekedés szempontjából szuper helyen van, a Kodály körönd (1-es metró) és az Oktogon (4-es, 6-os villamos) között! Belátható távolságra a Hősök tere, az Erzsébet tér és a Nyugati pályaudvar is.
Az épületben engedélyezett a rövid- és hosszútávú kiadás szintén.

További jellemzők

Szobák száma: 2
Emelet: 1
Fürdőszobák száma: 1
WC (egy helyiségben) : 1
Fűtés: mennyezeti hűtésfűtés
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: dél-kelet
Komfortfokozat: összkomfortos
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: utcára néző
Építés éve: 1981-2011
58 m²
65 000 000 Ft

Fotógaléria

Az Ön kapcsolattartója

Balogh Boglárka

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép