Eladó lakás a VI. kerületi Szondi utcában

Kifinomult és teljes körűen felújított négy szobás lakást a Budapest szívében, a VI. kerületben, a Szondi utcában. A 87 m²-es, téglaépítésű lakás, mely négy külön bejáratú szobából áll, ideális választás mindazok számára, akik a városközpont közelségét és a magas színvonalú lakókörnyezetet értékelik.

A lakás a polgári ház magasföldszintjén helyezkedik el, ablakai részben a belső udvarra, így nyáron is kellemesen hűvös marad. A 2020-ban befejezett teljes körű felújítás során a lakás minden eleme megújult: a falakat tégláig leverték, az alaprajzot teljesen átalakították, új padlózatot raktak le, a nyílászárókat kicserélték hő- és hangszigetelve, a fűtési, villamos és vízvezetéki rendszerek korszerűsítésre kerültek, és egy új kondenzációs kazán is beépítésre került.

A lakásban jelenleg egy ügyvédi iroda működik, amely előtérként is funkcionálhat, hiszen eredetileg irodának lett kialakítva. Bár fürdőszoba jelenleg nincs a lakásban, a lehetőség adott az új tulajdonos számára, hogy ezt kialakítsa. A jelenlegi elrendezés szerint csak vendég WC-mosdó található.

További jellemzők

Szobák száma: 4
Emelet: magasföldszint
Fürdőszobák száma: 1
WC (egy helyiségben) : 1
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: AA+
Tájolás: kelet
Komfortfokozat: összkomfortos
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: udvari
Építés éve: 1950 előtt
87 m²
113 900 000 Ft

Fotógaléria

Az Ön kapcsolattartója

Balogh Boglárka

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép