Fonyódon új építésű lakás közös wellness részleggel

Fonyódligeten most épülő, modern kivitelezésű társasházban Balaton-part közeli lakások, garázsok, üzlethelyiségek eladók, melynek értékesítése elkezdődött!

Az épület három épületrészből (A, B, C ) áll, a „B” épületben három szinten ( Fszt., első és második emeleten ) összesen 33 db lakás kerül kialakításra. Az eladásra kínált lakás a „B” épület földszinti elhelyezkedésű, 41,80 m² alapterületű, 2 szobás, 6,51 m² terasszal és saját kertkapcsolattal  rendelkezik. Az északi tájolású lakásban egy amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba – Wc  helyiség található, valamint rendelkezésre áll egy 2,84 m² és egy 3,67 m² terasz, illetve egy 35 m²-es saját kertrész.

A lakás fűtését korszerű hőszivattyús rendszer biztosítja padlófűtési rendszer kialakításával, valamint fűtés rásegítésre, illetve a nyári hűtésre fan-coil berendezések kerülnek felszerelésre a szobákban. A társasházhoz tartozó zárt, parkosított telek körbe kerített, a parkolóhelyek térkővel burkolt udvarban, valamint a fedett, zárt garázsokban helyezkednek el, melyek külön megvásárolhatók. A ház modern, minimalista jegyei felfedezhetők az épületben a magas minőségű kivitelezést szem előtt tartva. Az épület tető teraszán a társasház lakói részére wellness részleg kerül kialakításra. Az ingatlan tökéletes választás befektetésnek, nyaralónak, vagy állandó lakásnak egyaránt. Tervezett átadás 2023. első negyedév.

Személyes megtekintésre előre tervezett nyílt napon bejárást tartunk, a dátummal kapcsolatban és bővebb információért keressen bizalommal!

További jellemzők

Szobák száma: 2
Emelet: Földszint
Belmagasság: 2.75
Épület szintjei: 2
Fürdőszobák száma: 1
WC (egy helyiségben) : 1
Fűtés: padlófűtés
Energiatanúsítvány: AA
Tájolás: észak
Komfortfokozat: összkomfortos
Parkolóhely típusa: teremgarázs hely
Kilátás: kertre néző
Építés éve: 2011-
Terasz
Lift
Kertkapcsolat
41.805 m²
49 162 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Éva Petyus

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép