Különleges lakás eladó az I. kerület  Vízivárosban

Egy különleges lakás eladó az I. kerület  Vizivárosban, a csendes és fákkal beültetett utcában, a Duna-parti sétánytól, a Batthyány tér metróállomástól néhány lépésre. A környék közlekedése és infrastruktúrája kiváló, a városrésznek különleges hangulata van.

A lakás 105 m2 , jelenleg nappali és 3 hálószobás, külön konyhával, az erkélye 2,5 m2. A lakás egy liftes Bauhaus stílusú ház 2. emeletén található. A ház karbantartott, kifejezetten szép állapotú épület, rendezett lépcsőházzal. Eredeti Bauhaus jegyeit a ház és a lakás egyaránt őrzi.

A lakás felújítást igényel, a külső és belső nyílászárók és a parketta azonban szép állapotú, illetve a fűtéséhez sem kell hozzányúlni, ami házközponti és jelenleg zajlik annak teljes korszerűsítése. (Ennek költségét a tulajdonosok már kifizették).

A lakás jelenleg is nagyon jó elosztású, belmagassága 3 méter. Igény esetén a lakás nagyon jól alakítható, falai mozgathatóak: a konyha áthelyezésével a kis szobából külön bejáratú, nagyobb szoba alakítható ki, illetve könnyen kiépíthető egy második fürdőszoba. Az átalakítási lehetőségekről készített professzionális tervek (építész által) a hirdetésben megtalálhatóak. A lakás alkalmas otthonnak és irodának egyaránt.

A lakás egyéb jellemzői:
A két utcai nagyszoba ablakai és erkélye az Aranyhal utca felé néznek; az erkélyről ősztől tavaszig oldalvást látszik a Duna és a Parlament.
A lakás másik traktusában található egy külön nyíló, a belső zöld kertre néző nagyszoba, egy ablakos konyha és egy kis szoba. A kis szoba a konyhából nyílik. A kis szoba és a konyha ablakai is a belső, zöld kertre néznek.

További jellemzők

Szobák száma: 3
Félszobák: 1
Emelet: 2
Belmagasság: 3
Épület szintjei: 5
Fürdőszobák száma: 1
WC (külön helyiségben) : 1
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Energiatanúsítvány: BB
Tájolás: észak-kelet
Komfortfokozat: összkomfortos
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: utcára néző
Építés éve: 1950 előtt
Erkély
Lift
105 m²
119 900 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Schweigert Dávid

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép