Modern luxuslakás a New York Palotánál

Budapest 7. kerületében az Erzsébet körúton, félúton a New York Palota és a Corinthia Szállodák között eladó egy kis forgalmú utcára néző ablakokkal, 2019-ben műszakilag és esztétikailag felújított 102 nm alapterületű, Dél- Keleti tájolású ingatlan, egy normál állapotú liftes ház második emeletén.

 

AZ ÉPÜLET:

Az Erzsébet körút és a Barcsay utca sarkán álló 3 emeletes téglaház folyamatosan karbantartott, szép állapotú. Az idei évben a ház tetőszerkezete került felújításra, emellett az összes kéményjárda is megújult. Új kamerarendszer került kialakításra és tavasszal a belső kert is új pompában fogja ékesíteni a házat. A közeljövőben, valószínűleg a jövő év végén a belső udvar és lépcsőház festése is meg fog történni.

Egy fő zárt lépcsőházzal és egy udvari lépcsőházzal rendelkezik. A főlépcsőház vezet a körfolyosóra, ahonnan eljuthatunk a bejárathoz. A Társasház lifttel ellátott. A Társasház stabil anyagi lábakon áll.

 

A LAKÁS:

Az ingatlan 2019-ben teljes felújításon esett át. A villany-, víz-, és gázvezetékek komplett cseréje megtörtént. Minden helyiség szinte teljesen újonnan kialakított és felújított, új burkolatokkal, gipszkarton álmennyezetekkel, falburkolatokkal ellátott. Mérete a tulajdoni lap szerint 102 nm. 3 lakószoba (12 nm + 12 nm + 10 nm) + 1 nagy méretű (kb. 33 nm) nappali, egy nagy méretű konyha (15 nm), egy gardrób helyiség (5 nm), 2 fürdőszoba (1 vendég zuhanyzós, 1privát kádas), közlekedők. Belmagasság 360 cm.

 

MŰSZAKI JELLEMZŐK:

A lakás fűtését kondenzációs kombi kazán biztosítja, a melegburkolatú szobákban radiátorokkal, a hidegburkolatok alatt padlófűtéssel. Emellett a nappali hangulatát emeli egy teljes értékű fűtést biztosító kandalló (pellet), amely átmeneti időszakban akár az egész lakás fűtését is biztosítja gazdaságosan. (Minden kémény újonnan bélelésre került)

A lakásban 2 darab hűtő-fűtő klímaberendezés található!

A lakás hővisszanyerős (rekuperátoros) szellőztető rendszerrel felszerelt, amely a bejövő levegőt megszűri.

Loxone okosotthon rendszerrel felszerelt, automatizálható, távolról vezérelhető. A biztonságot távolról elérhető riasztó és kamera rendszer biztosítja.

Az összes nyílászáró új (külső és belső), lakószobákban hangszigetelt üvegezéssel és motoros, okosotthonba integrált alumínium redőnyökkel felszerelt. Energiatakarékos led fő- és hangulatvilágítások, cirkulációs melegvíz rendszer, hidromasszázs Wellis fürdőkád, teljesen felszerelt magasfényű fehér konyhabútor mind-mind a kényelmet szolgálják. A lakás vételárába egyes bútorok beletartoznak, de megállapodás esetén a teljes berendezés maradhat.

 

KÖLTSÉGEK:

Közös költség 15.500 Ft/hó, mely tartalmazza a szemétszállítást, háztakarítást, felújítási alapot, a közös képviselő díját és a ház biztosítását. Minden más költség egyedi mérők alapján fizetendő.

 

PARKOLÁS:

Az utcán közterületen fizetős, a lakásba bejelentkező számára ingyenes parkolás igényelhető. A lakáshoz a szomszédos parkolóházban bérelhető garázs.

További jellemzők

Szobák száma: 4
Emelet: 2
Belmagasság: 3.5
Épület szintjei: 3
Fürdőszobák száma: 2
WC (külön helyiségben) : 2
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: dél-nyugat
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: utcára néző
Építés éve: 1950 előtt
Lift
102 m²
98 000 000 Ft

Fotógaléria

Haasz Peter

Az Ön kapcsolattartója

Haász Péter

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!

    Térkép