Nagykovácsi Villa

 

Eladó egy, a híres holland építész, Erick van Egeraat tervei szerint megépült minimalista stílusú villa a Hillside Residence lakóparkban. A lejtős telek legfelső, legszélső, a benti játszótérhez legközelebbi pontján áll a villa, tehát a lakóparkon belüli helyzete kiváló, örök panorámás. Saját, több száz nm-es, kertész által gondozott zöld terület tartozik az ingatlanhoz, a biztonságról és kényelemről portaszolgálat gondoskodik. A villával egybe épült 2 beállásos, fűtött  garázsból közvetlen bejárat nyílik a házba.

A mintegy 70 nm-es nappali + étkező szerves része a konyha, együtt, mégis külön. Az étkező-nappaliból kijárat nyílik a teraszra, melyet mediterrán hangulatú
kőfal határol. A kert is gyönyörű panorámával rendelkezik, ugyanakkor sem a szomszédok, sem a járókelők  nem látnak be ide.

A ház földszintjén helyezkedik el az amerikai típusú szülői hálószoba, saját gardróbbal és fürdőszobával, ahol  zuhanyzó és kád is található. Az emeleten 1 nagyobb hálószoba saját gardróbbal és 2 kisebb hálószoba, valamint 2 fürdőszoba található.

A ház minőségi életteret biztosít akár több gyermekkel is. Igény esetén akár nagy társasági életet élő családot is kiszolgál a ház.

A Hillside Residence  közel az Amerikai és a Francia Iskolához, a lakópark bejárata mellett közvetlenül egy igényes közért is található. Nagykovácsi központja kocsival 5 perc sincs.

 

További jellemzők

Szobák száma: 6
Belmagasság: 3
Épület szintjei: 1
Fürdőszobák száma: 2
WC (külön helyiségben) : 1
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: észak
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: teremgarázs hely
Kilátás: udvari
Építés éve: 1950 előtt
Terasz
Kertkapcsolat
254 m²
700 m²
275 000 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Éva Petyus

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép