Örökpanorámás luxus családi ház Velencén

Velence, Bence hegyen, új építésű, két szintes, 125 m2-es, a Velencei-tóra néző örökpanorámás építési telken, ötszobás önálló családi ház (földszint + emelet) beruházótól eladó. A ház DK-i tájolású, a Mély utca közepén helyezkedik el egy saroktelken.

Az ingatlan infrastruktúrája kiváló, szupermarket, étterem, és a legközelebbi északi strand pár perces sétával elérhető. M7-es autópályáról könnyen megközelíthető. Ritkasága abban rejlik, hogy az utolsó Velencei-tóra néző építési telkek egyike.

A teljes telken, mely 1079 m2, két különálló családi ház fog épülni – ebből az első építésű a hirdetés tárgya, melynek készültsége jelenleg 65 %-os. Minkét ház külön utcáról megközelíthető, utcafronti, önnálló bejárattal rendelkezik, külön-külön is körbejárhatóak, a telek közepén kerítéssel lesznek elválasztva.

A kivitelezés során integráltak az okos otthon kialakításásnak főbb jellemzőit, és kiemelt figyelmet fordítottak a ház fentartható jővőbeni működtetésére is. A házhoz tartozó telek 539 m2.

Az alsó szinten találhatóak a közösségi terek, mint a nappali, étkező és amerikai konyha, a háztartási és gépészeti helység, valamint egy mosdó, továbbá egy hálószoba, gardróbbal. Az emeleti szinten 3 db hálószoba (az egyik gardróbbal), egy fürdőszoba és egy WC kerül kialakításra. A házhoz a földszinten 30 m2 terasz, az emeleten 18 m2 teraszt tartozik, amely mindhárom hálószobábaól megközelíthető.

Műszaki tartalom:

Fokozottan energiatakarékos épület. A falazat Phorotherm X-Therm okostégla, grafitos EPS hőszigeteléssel. A ház fűtését és a melegvíz-ellátását levegő hőszívattyú termeli, a hűtésről mennyezethűtés gondoskodik, a fűtése padlófűtéses rendszer. A friss levegő utánpótlásról egy levegőszűrő rendszer gondoskodik.

A házra  napelemek kerülnek felszerelésre az üzemeltetési költségek csökkentése érdekében. A zavartalan áramellátásért 3 fázisú teljesítmény, a külön H-tarifás mérő, és a napelempark gondoskodik.

A nyílászárók 3 rétegű, hőszigetlt üvegezésűek, elektromos redőnnyel szereltek, a bejárati ajtó biztosnági, több pontos záródó. A szobák és a közlekedők burkolatai igényes gres-, és laminált burkolatok, a teraszra és az erkélyre csúszásmentes fagyálló burkolat kerül.

Okosotthon intergráció: árnyékolástechnika, hűtés-fűtésrendszer, világítástechnika.

Riasztóval és kamerarendszerrel felszerelt.

A kertben kialakításra kerül egy 2,5x6m-es medence.

A burkolatok, a beltéri ajtók és a szaniterek kiválasztása már az új lakó ízlése szerint történik, melyek kivitelezését az ár magába foglalja.

Várható átadás: 2023 tavasz.

 

További jellemzők

Szobák száma: 5
Emelet: 2
Belmagasság: 3
Épület szintjei: 2
Fürdőszobák száma: 2
WC (külön és egyben is) : 2
Fűtés: padlófűtés
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: dél-kelet
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: udvari beálló
Kilátás: panorámás
Építés éve: 2011-
Erkély
Terasz
Panoráma
Kertkapcsolat
125 m²
540 m²
199 000 000 Ft

Fotógaléria

Az Ön kapcsolattartója

Benke Dóra

Telefon:
+3670 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép