Sajó utcai lakás

Sajó Liget Társasházban eladó egy 2. emeleti , utcai nézetű,légkondicionált, erkélyes lakás,  közvetlen tulajdonostól. A lakás berendezése és stílusa egyedi, 4 évvel ezelőtt belsőépítész által újratervezve és teljeskörűen felújítva.
Mind a belváros, mind a népszerű turisztikai célpontok, illetve a felújított Városliget néhány perc sétára található. A házban található egy zárt belső kert, ami játszótérrel felszerelt, igazi ritkaság a belvárosban.
Gyerekeseknek babakocsi tároló áll rendelkezésre. A ház fűtése központi, a lakások hőmennyiségmérővel felszereltek. A lakás nagyon jól szigetelt. Déli tájolású, a nagy felületű, jó minőségű ablakokon keresztül naposabb téli napokon fűtés nélkül is felmelegszik.
A nyílászárók árnyékolókkal felszereltek, illetve 1 éve felszerelésre került egy hőszivattyús split-klíma is. A belsőépítész által tervezett konyhabútor gépesítéssel együtt (beépített hűtő, sütő, elektromos főzőlap, mosogatógép) az irányár része.A ház biztonságos, a lakás külön kamerával felszerelt.

További jellemzők

Szobák száma: 3
Emelet: 2
Épület szintjei: 7
Fürdőszobák száma: 1
WC (külön és egyben is) : 2
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: dél
Komfortfokozat: duplakomfortos
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: utcára néző
Építés éve: 1950 előtt
Lift
76 m²
92 000 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Tettinger Andrea


Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!

    Térkép