Sas utca

Eladásra kínáljuk ezt az új építésű exkluzív kivitelezésű ingatlant, melybe csak költözni kell. Budapest egyik közkedvelt negyedében található, a belváros szívében a Duna parttól pár sarokra a Bazilika szomszédságában.
Komplett hűtés-fűtés, Daikin Altherma levegő-vizes hőszivattyúval, mennyezeti hűtő-fűtő panelekkel, szobánkénti hőmérséklet szabályozással.
Dupla komfortos, teljesen új és gépesített konyha, teljesen felszerelt fürdőszoba extra padlófűtéssel és beépített szekrények az előszobában és a gardróbban.
A lakásokhoz tartozik egy zárt előtér és gépészeti helység.

A lakások kialakításával egyidőben a társasház teljes felújítása is elkészült. Többek között: külső-belső homlokzatfelújítás, gépészeti és elektromos vezetékek cseréje, lift cseréje, új tető, nyílászárók cseréje, illetve felújítása.Közlekedése kifogástalan, metró, troli, villamos a közvetlen közelben. Iskola, óvoda, egészségügyi intézmény, mind megtalálható a közvetlen közelben.
Parkoló az épülettől 30m-re mélygarázsban bérelhető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését és szeretné személyesen megtekinteni az ingatlant, kérem keressen bizalommal!

További jellemzők

Szobák száma: 2
Emelet: 3
Belmagasság: 3.2
Épület szintjei: 4
Fürdőszobák száma: 1
WC (külön helyiségben) : 1
Fűtés: mennyezeti hűtésfűtés
Energiatanúsítvány: AA+
Tájolás: dél
Komfortfokozat: összkomfortos
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: utcára néző
Építés éve: 1950 előtt
Lift
79 m²
159 000 000 Ft
Keresztessy Enikő

Az Ön kapcsolattartója

Keresztessy Enikő


Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!

    Térkép