Szent István körúti, erkélyes luxus lakás

Csodálatosan napos, minden igényt kielégítő luxus módon felújított gyönyörű lakás várja új tulajdonosát!

Az ingatlan adottságait kihasználva került kialakításra a két szoba két fürdőszobával, illetve egy tágas  nappali konyhával és étkezővel. A konyhában található fehér Onyx bárpult változtatható világításával rendkívül hangulatossá varázsolja az egész teret.

A nappaliban és a hálószobákban egyedileg tervezett és gyártott bútorok kerültek. A berendezést és a dekorációt egyszerű formák és otthonosság érzését kiváltó pasztelltónusok jellemzik, amelyek modern, elegáns összképet adnak, kerülve a zsúfoltságot. A nappaliban egy gyönyörű bronztükör került, ezzel is növelve a tereket. A hálószobákban található ágyak egyedileg ide tervezett kárpit fejvégeket kaptak, melyek mögött led világítások, illetve szintén bronztükrök teszik még izgalmasabbá az enteriőrt.

Sok természetes fény jut be, viszont a világításnak is nagy szerepe volt a helyiségek kialakításában, amelyet ledes fényforrások biztosítanak.

A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.

Különleges mintázatú burkolatok, Marburg mosható tapéták, díszítőfelületek, textilek és egyéb kiegészítő elemek is kellő eleganciával párosulnak.

Padló- és falfűtés került kialakításra, a hőmérséklet mobil termosztáttal szabályozható.

További jellemzők

Szobák száma: 3
Emelet: 1
Belmagasság: 1
Épület szintjei: 3
Fürdőszobák száma: 2
WC (egy helyiségben) : 1
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: dél-kelet
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: utcára néző
Építés éve: 1950 előtt
Erkély
97 m²
199 000 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Éva Petyus

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép