XIII. kerületi üzlethelyiség a Csata utcában

Eladásra kínálunk a XIII. kerületben, a Csata utcában, egy felújított, 296 m2-es, nagyon jó paraméterekkel rendelkező, két bejáratos, földszinti üzlethelyiséget. A két bejáratnak köszönhetően  igény szerint ketté osztható, illetve a belső gipszkarton falak bonthatósága miatt, a helyiségek mérete saját elképzelésünknek átalakítható. A felújítás során sor került a teljes vízvezeték rendszer, és a burkolat, illetve a nyílászárók (műanyag )cseréjére is.

Az üzlethelyiség egy zárt belső udvarban található, egy 2002-ben épült társasház aljában, melyhez tartozik 8 db gépkocsibeálló, mely a vételár részét képezi.

Elosztása: előtér / recepció, 4 irodahelyiség, két raktár, egy tárgyaló ,egy konyha, közlekedő, kazánház két férfi és két női mosdó

Az ingatlan környéke kiváló adottságokkal rendelkezik, hiszen az épülettől nem messze található a Rossmann, a Spar, Béke téren a Lidl, a helyi önkormányzat, iskola, óvoda , egészségügyi rendelő és az Árpád-hídnál a Honvéd kórház. Tömegközlekedés szempontjából is  könnyen megközelíthető.

Az ingatlan kiválóan alkalmas konditeremnek, szépség szalonnak, bemutatóteremnek, irodának, de igazság szerint a kivételes adottságoknak köszönhetően csak a képzelet szab határt.

Közös költség: 80.000.- Ft / hó

Fantasztikus lehetőség, alkalmi vétel:  199.900.000 Ft + Áfa, ami természetesen, cég esetén  vissza igényelhető.

 

Amennyiben az üzlethelyiség felkeltette érdeklődését, úgy a személyes megtekintés céljából keressen bizalommal.

 

 

További jellemzők

Emelet: Földszint
Fürdőszobák száma: 2
WC (külön helyiségben) : 2
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: észak
Komfortfokozat: duplakomfortos
Parkolóhely típusa: udvari beálló
Kilátás: udvari
Építés éve: 1950 előtt
296 m²
199 900 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Hóka Julianna

Telefon:
+3620 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép