Vissza

Új építésű luxus lakóparkok Budán

Aki egy budai lakásra, vagy villára vágyik, az általában a zöld környezetre és a budai hegyek által kínált kilátásra gondol. Sajnos azonban nincs könnyű helyzetben a vásárló még akkor sem, ha képes megfizetni az exkluzív helyek felárát, egyszerűen azért, mert drasztikusan fogynak a telkek az új fejlesztések számára. A kevés lehetőség miatt ezek az ingatlanok még inkább luxus termékké váltak, amiből az következik, hogy az akár több tízmilliós felár ellenére is nagyon gyorsan elkelnek.

Az alábbi összeállításban azokat az új lakópark-, vagy társasház projekteket vesszük szemügyre, amelyek a prémium minőségükön kívül az elhelyezkedésükkel hívják fel magukra a figyelmet és szerencsés esetben még van egy pár eladó lakás bennük.

Íme a legjobb új építésű luxus lakóparkok Budán:

Budapart: új építésű luxus lakópark a Duna-parton

Újbudán, a népszerű Kopaszi-gát szomszédságában épülő új városnegyedben olyan otthonokat kínálnak, amikben egyaránt jelen van a modern élettér, a zöld környezet és a Duna közelsége adta harmónia. A BudaPart egyedülálló közösséget is teremt, hiszen a fejlesztés végére több ezer városlakó otthonává és munkahelyévé válik majd. 

Az új városnegyed mindössze 3,5 kilométerre helyezkedik el a belvárostól, amit a Duna-part közvetlen közelsége, a Lágymányosi-öböl nyugalma, továbbá a Market Építő Zrt. által garantált építészeti minőség tesz még vonzóbbá.

A BudaParton nemcsak lakást választ a vásárló, hanem egy kivételes helyen élő közösséget is. A beruházás valóban a kellemes vízparti élmények és az élhető, városi kikapcsolódás egyensúlya, ahol a nagy belső pihenőparkok, a kerékpárút, a játszóterek, sportpályák és komplex infrastruktúra szolgálja az ott lakók és dolgozók kényelmét.

Waterfront City: egy új városnegyed a Duna közelében

A Waterfront City Óbuda szívében, a III. kerületben a Duna-parthoz közel, 5 hektáron helyezkedik el.

A 50 000 m2-es területen áthaladó sétány a 600 m-re található óbudai Fő térrel köti majd össze a projektet, amely a Kolosy térről induló Óbudai Promenád egyik szakaszát jelenti, továbbá mellette halad el a Szentendre felé tartó nemzetközi kerékpárút is.

A zöldtetős lakóépületek és a hatalmas, parkos terület számos okos funkciójával a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében kínálnak minőségi, barátságos és szerethető miliőt a tudatosan gondolkozó, igényes otthonkeresők számára.

A Waterfront City első ütemében két 13 emeletes és egy 9 emeletes épület épül, amelyben összesen 269 lakás kerül kialakításra. Az épületekben 28 m2-es stúdiólakástól egészen a 145 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásokig mindenki megtalálja a számára ideálisat, ugyanis a lakások 92 %-a terasszal rendelkezik, néhány pedig kertkapcsolatos.

Az épületek magasabbak lesznek az átlagosnál (a 13 emeletes 45 m, a 9 emeletes 34 m magas lesz) ezért a Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre, a Dunára, valamint a városra néző csodaszép panoráma garantált.

Az otthonok jellemzően hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel rendelkeznek, az ideális hőmérsékletet pedig mennyezeti hűtés-fűtési rendszer biztosítja.

Parkolás az erre a célra kialakított teremgarázsban lehetséges, a földszinten pedig szolgáltató-, vendéglátó- és kereskedelmi egységek, illetve irodák, valamint fitnessterem kerülnek kialakításra.

Ha ez eddig nem lenne elég, az épületegyüttes olyan további okos megoldásokat is kínál, mint például az ingyenes wi-fi a parkban, elektromos autó töltőállomások, mozgásérzékelős közvilágítás, napelemes mobiltöltőkkel rendelkező padok, takarítószolgálat és önkiszolgáló mosoda.

Sasasdliget: luxus lakópark a Budai-hegyek alatt

A Budai hegyek szomszédságában, a XI-XII. kerület határán, a Sas-hegytől dél-nyugatra fekvő, Beregszász, Rodostó és Nagyszeben utcák által határolt, több mint 10 hektáros, lankás dombháton, magas presztizsű, zöldövezeti környezetben, minőségi lakásokat kínálunk, elérhető áron.

Hatalmas egybefüggő zöld területen fekvő lakóparkunk mindössze a terület 25%-át teszi ki, a fennmaradó területet előkertek, parkok, pihenők és az épületegyüttesek közé és a környező utcákba telepített fasorok teszik még élhetőbbé.

Az igényes és változatos építészeti megoldások, a nagy belmagasság és magas minőségű műszaki tartalom mellett a Sasad Liget Lakópark népszerűségét természetközeliségének, valamint kiváló elhelyezkedésének is köszönheti. A belváros nemcsak a nemrég átadott 4-es metróval, de más tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt kiválóan megközelíthető a helyszínről. 

10 perces sétán belül megközelíthető az 53-as, a 8-as, a 139-es valamint a 239-es busz megállója, amelyekkel a budai és pesti oldal főbb csomópontjai is könnyen megközelíthetők. Mindezek mellett a környék infrastrukturális ellátottsága is kifogástalan: a lakópark közvetlen szomszédságában iskolák, bankok, bevásárlóközpont, gyógyszertárak, valamint orvosi rendelő is megtalálhatóak.

Mi minden található a környéken madáretetőkön kívül? Posta, bank, gyógyszertár, számtalan bevásárlási lehetőség, de iskola, óvoda és még éttermek is. A Sasad Liget legutolsó ütemében üzlethelyiségek kerülnek kialakításra. Így bármit is szeretne elintézni, biztosan nem kell messzire mennie. A fennmaradó időben pedig nyugodtan élvezheti a páratlan látványt és a természet közelségét a parkosított kertben vagy privát teraszán, amely minden lakáshoz tartozik.

Lake11: luxus lakópark saját tóval

A Lake 11 egy zöld, környezettudatos és közben modern lakópark, ami közösségi és egyedi építészeti megoldásokkal várja új lakóit. Olyan embereknek kínál ideális otthont, akik nemcsak aludni akarnak hazatérni, hanem egy olyan környezetet keresnek, ahol munka után van lehetőségük kikapcsolódni, a tóparton sétálni, vagy sportolni.

A Lake11 Home & Park közvetlenül a tóparton helyezkedik el, amit egy futópályát is kínáló, sétányokkal körülvett, többhektáros, zöld park vesz körül. A környezettudatos építészeti megoldások mellett a fejlesztő dús belső kerteket hozott létre, amelyek a lakók szabadtéri pihenését és munkavégzését segítik. 

A lakások több égtáj felé megnyitott nagyméretű ablakfelületekkel rendelkeznek, a tágas, bútorozható erkélyek és teraszok pedig mind tovább fokozzák az exkluzivitást. Tájolásuknak köszönhetően minden otthon változatos kilátással bír a tóra, a belső kertre, vagy a környező budai hegyekre.

A lakóparkon belül a kompakt, egyszobás stúdióktól kezdve, a 2-3-4 hálószobás, akár kertkapcsolatos családi lakásokon át a tóparti villalakásokig és kétszintes duplex, vagy akár penthouse lakásokig, minden élethelyzetnek és igénynek megfelelő lakástípus megtalálható. 

A lakópark további előnye, hogy minden lakásához kényelmes erkély, vagy nagy terasz jár. 

Herman Villa: luxus lakópark a 2. kerületben

Törökvész pasaréti határán, kivételesen megnyerő telken építették a II. kerület egyik leglátványosabb társasházát, a Herman Villát. A Herman Villa elhelyezése mondhatni ideális: a hegyoldal határán, családbarát, zöldövezeti, mégis a legnívósabb szolgáltatásokkal ellátott területen fekszik. Kiváló vétel azoknak, akiknek fontos a természet közelsége, de a modern világ nyújtotta kényelemből sem szeretnének alábbadni.

A luxus lakópark lakásai egytől egyig rendkívül világosak, amit a hatalmas üvegfelületeknek és a jól átgondolt tájolásnak köszönhetnek. Mindegyikhez hatalmas terasz, vagy belső kert tartozik, ahonnan ráadásul a kilátás is pazar.

Összegzés

Nem mindenki szereti a zsúfolt, zajos belvárosi nyüzsgést és a főutcákra nyíló ablakokat. Sokan szeretnének egy csendes, zöld területekkel teli, élhető közegbe visszavonulni egy fárasztó nap után.

Ezek a lakóparkok kiváló helyszínt biztosítanak azoknak, akik mélyen a zsebükbe tudnak nyúlni és nyugodt, biztonságos, luxusotthont szeretnének, közösségi terekkel, igényes szolgáltatásokkal, Budapest frekventált helyein. Ugyan a négyzetméterárak a budai oldalon bőven meghaladják az 1 200 000 Ft-ot, de cserébe korszerűen kialakított lakótereket, a fenntartható fejlődést előtérbe helyező megoldásokat és rengeteg extra szolgáltatást kap a vásárló.

Ha netán nem is ezekben, akkor a Kenway Property teljesen egyedileg felújított, használt luxuslakásai között biztosan Ön is megtalálja a megfelelőt.

Ön is egy luxus lakás vásárlásán gondolkodik? Keresse kollegáinkat bizalommal és találják meg a legjobb ingatlant együtt.