ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!

Ez egy csodálatos lehetőség, amelyet érdemes közelebbről is megvizsgálni. Az ingatlan leírása alapján a Károly körút egyik emeleti, liftes lakása teljesen luxus módon felújítva várja új lakóit. Íme néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni:

Lakás jellemzői:

  • Elhelyezkedés: Károly körút, Budapest szívében, kiváló közlekedési kapcsolatokkal és számos szolgáltatással a közelben.
  • Emelet: Az ingatlan emeleti, így csendesebb, világosabb környezetet biztosít.
  • Lift: A liftes megoldás kényelmet nyújt a lakóknak, különösen nagyobb bevásárlások vagy nehezebb csomagok esetén.
  • Luxus felújítás: Az ingatlan teljes körű, magas színvonalú felújításon esett át, amely magában foglalhat modern konyhát, exkluzív fürdőszobát, prémium burkolatokat és korszerű gépészeti megoldásokat.

Potenciális előnyök:

  1. Kiváló lokáció: A Károly körút központi elhelyezkedése miatt könnyen elérhetők a város nevezetességei, kulturális és szórakozási lehetőségek.
  2. Kényelem: A lift megléte jelentősen növeli a mindennapi kényelmet.
  3. Luxus életmód: A felújított lakás modern, elegáns környezetet biztosít, amely megfelel a mai elvárásoknak és igényeknek.
  4. Befektetési lehetőség: Egy ilyen lakás kiemelkedő lehetőségeket kínál hosszú távú befektetésként is.

ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!  ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!    ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!        ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!  ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON! ELADÓ LAKÁS A KÁROLY KÖRÚTON!

További jellemzők

Szobák száma: 4
Emelet: 3
Belmagasság: 3.7
Fürdőszobák száma: 2
WC (külön helyiségben) : 2
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: dél-nyugat
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: utcára néző
Építés éve: 1950 előtt
Lift
117 m²
399 900 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Éva Petyus

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép