Eladó lakás a V. kerületi Október 6 utcában

Eladó lakás az V. kerületi Október 6 utcában.

Csodálatos luxus a belvárosban, napos, erkélyes.
Színvilága minden korosztálynak megfelelő.

Budapest belvárosában, a Bazilikához valamint az Erzsébet térhez közel helyezkedik el ez a gyönyörűen felújított luxuslakás.

A felújítás során a belsőépítészek teljesen átgondolták a lakás alaprajzát, így alakult ki két hálószoba két fürdővel, egy tágas nappali, valamint egy gépesített, modern konyha. Sőt, még egy szauna is kialakításra került.

A lakásban egyedi tervek alapján készültek a bútorok, ezzel is kihasználva az adottságokat, melynek köszönhetően rengeteg pakolófelület áll rendelkezésre.

A berendezést és a dekorációt egyszerű formák és otthonosság érzését kiváltó pasztelltónusok jellemzik, amelyek modern, elegáns összképet adnak, kerülve a zsúfoltságot. A nappaliban egy gyönyörű bronztükör került, ezzel is növelve a tereket. A hálószobákban található ágyak egyedileg ide tervezett kárpit fejvégeket kaptak, melyek mögött led világítások, illetve szintén bronztükrök teszik még izgalmasabbá az enteriőrt.

Sok természetes fény jut be, viszont a világításnak is nagy szerepe volt a helyiségek kialakításában, amelyet ledes fényforrások biztosítanak.

További jellemzők

Emelet: 1
Belmagasság: 3
Épület szintjei: 2
Fürdőszobák száma: 2
WC (külön és egyben is) : 3
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: dél-nyugat
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: utcára néző
Építés éve: 1950 előtt
Erkély
87 m²
269 000 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Éva Petyus

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép