Eladó lakás az V. kerületi Sörház utcában

Pár lépésre a Duna-parttól, tradicionális belvárosi környezetben, a Sörház utcában, eladó egy kivételes adottságokkal rendelkező lakás. Az ingatlan a társasház 2. szintjén helyezkedik el, melynek egyik különlegessége, hogy a lépcsőházból nyíló zárt folyosón csak ez az egy ingatlan található, egy nagy méretű teraszt biztosítva így jövőbeli lakójának. Ezen a zárt folyosón található még egy tároló helyiség is.
A lakás négy tágas szobából áll, két fürdőszoba és egy külön WC áll rendelkezésre, a fürdőszobák közül az egyikben zuhanyzó, a másikban fürdőkád került beépítésre. A nagy méretű konyhában pedig helyet kapott az étkező és a kamra helyiség.

Az épület a Sörház utca és a Molnár utca sarkán helyezkedik el és a lakás másik különlegessége, hogy a formája is ezt a szöget zárja be, így minden szoba az elrendezésnek és utcákra néző hatalmas ablakoknak köszönhetően egész nap rendkívül világos.

Az ingatlan fűtését és meleg víz ellátását egy Vaillant kazán biztosítja, a nyári melegben pedig a szobákban elhelyezett klíma berendezések és az ablakok gyönyörű, eredeti spalettái gondoskodnak a kellemes hőérzetről.
A társasház rendezett, kívül-belül igényes és jól karbantartott. A közös költség tartalmazza a vízfogyasztást is. A fűtés és az áram díja egyedi mérő szerint fizetendő.

Gépkocsival rendelkező tulajdonosoknak az utcán való parkolás ingyenes, de a közelben lehetőség van garázshely bérlésére is.

Ebben a rendkívül kellemes, világos, meleg hangulatú lakásban a tágas terek és a kiváló elosztás ideális otthoni légkört teremtenek, de akár irodának, rendelőnek befektetésnek is tökéletesen alkalmas.
A lokáció nem is lehetne jobb itt tényleg minden alapvető és luxus szolgáltatás megtalálható egy karnyújtásnyira. Az V. kerület Budapest egyik legjobban fejlett kerülete, ezáltal az itt lakóknak magas életszínvonalat biztosít.
Kiváló az infrastruktúra, élelmiszer üzletek, pékségek, éttermek, kávézók, bankok, orvosi rendelők, piac, számos iskola és egyetem, egyszóval minden megtalálható itt. Nem lehet megfeledkezni a kultúráról sem, hiszen színházak, múzeumok, könyvtárak, galériák is találhatók a közelben.
A tömegközlekedés kitűnő, minden metró, villamos és buszvonal pár perces sétával könnyedén megközelíthető.

Az ár a beépített bútorokat tartalmazza, a képeken látható bútorok és kiegészítők külön megállapodás részét képezik.

További jellemzők

Szobák száma: 4
Emelet: 2
Fürdőszobák száma: 2
WC (külön és egyben is) : 2
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: dél-kelet
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: városi kilátás
Építés éve: 1950 előtt
Erkély
118 m²
154 900 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Hóka Julianna

Telefon:
+3620 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép