Eladó Lakások D72 Residenceben

A lakások m2 2.9 Milliótól vásárolható!

A projekt tervezői, hatalmas erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy megalkossák ezeket az unikális épületegyütteseket és tereket, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is.

Az eredmény nem csupán a XII. kerület egyik legegyedibb projektje, hanem egy új kategória a luxusingatlanpiacon. A villapark egyedi koncepciója minden szempontból újszerű megoldást kínál: a 2 villaépület 2-2 különálló tömbjében elhelyezkedő, 7 db egy, illetve többszintes, duplex lakás kapott helyet. Ezek a lakások úgy lettek kialakítva, hogy a leendő Tulajdonosok számára biztosítsák a saját, kizárólagos használatú kertrészeket, valamint a teljes privát szférát, kilátással a városra.

Minden lakásnak önálló lépcsőháza, vendég és garázs felőli bejárata van, indokolt esetben privát lift kialakításával. A Társasház egyedülálló természeti környezetben, közvetlenül a Kiserdő mellett helyezkedik el egy 2.700 m²-es telken. Az épületek megközelítése mind gyalogosan, mind autóval biztosított a Denevér út felől.

Két különálló épületben 7 db 1, 2 és 3 szintes 74-213 nm-es villalakás hatalamas teraszokkal, lakásonként 2 db autó-beállós privát garázs és változó méretű tárolók kerülnek kialakításra, továbbá 4 db kültéri parkolóhely is értékesítésre kerül. Az épületet a 2022. évi AA+ energetikai követelményeknek megfelelő, legmodernebb gépészeti technológiával tervezzük, okosotthon rendszerrel felszerelten:

Az épületekről általánosságban

Két különálló épületben 7 db 1, 2 és 3 szintes 74-213 nm-es villalakás hatlamas teraszokkal, lakásonként 2 db autó-beállós privát garázs és változó méretű tárolók kerülnek kialakításra, továbbá 4 db kültéri parkolóhely is értékesítésre kerül. Az épületet a 2022. évi AA+ energetikai követelményeknek megfelelő, legmodernebb gépészeti technológiával tervezzük, okosotthon rendszerrel felszerelten:

– Videós kaputelefon és kamerarendszer

– Biztonsági ajtó

– Privát lift (kulcs)

– Mennyezet hűtés-fűtés (Hőszivattyú)

– Szellőztető rendszer

– Árnyékoló rendszer

– Fűthető nagyméretű teraszok

– Parkosított kert, öntöző rendszer

– Fűtött mélygarázs lehajtó, rámpa

– E-autó töltés

Helyszín

A D72 Residence egyedi adottságú, exkluzív villaparkprojektnek otthont adó mártonhegyi telek sok szempontból kivételes. A Hegyvidék ezen környékén ez az utolsó erdőközeli, zsákutcás építési telek, kelet-nyugati hossztengellyel, déli panorámával a Duna irányába. Az erdő közvetlen közelében, békés, szinte elhanyagolható forgalmú zsákutcában található, délkeleti tájolással és 15 %-os terepszint feletti beépítési lehetőséggel. A telek lejtős adottságának, 18 méteres szintkülönbségnek hála a tervezőknek lehetősége nyílt arra, hogy a villalakások mindegyikének saját, kizárólagos használatú kertrésze legyen, ezzel is már-már családi házhoz illő, intim, önálló hangulatot teremtve.

Környék

A D72 Residence villaparkprojekt egy 2700 négyzetméteres telken valósul meg, amely a főváros elegáns 12. kerületében a Mártonhegy/Széchenyihegy határán található.
Ez a XII. kerület egyik legrégebbi, legpatinásabb polgári városrésze. A környék töretlen népszerűségnek örvend, századfordulós villák, elegáns követségi épületek és magas presztízsű lakóházak alkotják az utcák látképét. Leginkább azok a családok költöztek ide, akik a főváros legszebb részén, a zöldellő budai erdők közelében szerettek volna élni. A mártonhegyi telek a Denevér út legtetején helyezkedik el, zöldövezetben, ezért
a kiváló minőségű levegő biztosított az ottlakók számára.

A pár percre található BAH csomópont nem csak a belváros gyors elérését biztosítja, hanem a menekülőútvonalakat is az M1/M7/M0 autópályákhoz. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: a közelben számos helyi, illetve nemzetközi oktatási intézmény, étterem, kávézó és kisebb élelmiszerüzlet található, de néhány perces autózással több bevásárló- és szolgáltatóközpont is elérhető (Hegyvidék Központ, MOM Park, Mammut, stb.). A helyszín autóval, illetve több busz- és villamosjárattal is könnyen megközelíthető.

Lakáslista

További jellemzők

Emelet: 1
Belmagasság: 3
Épület szintjei: 2
Fürdőszobák száma: 2
WC (külön helyiségben) : 2
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: AA++
Tájolás: dél-nyugat
Komfortfokozat: luxus
Parkolóhely típusa: teremgarázs hely
Kilátás: panorámás
Építés éve: 2011-
Erkély
Terasz
Lift
Panoráma
Kertkapcsolat
171 m²
2700 m²
719 935 969 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Éva Petyus

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép