Zichy Jenő utcában 113 m2-es lakás 101 m2 -es tetőtérrel egyben eladó

KIVÉTELES lehetőség az Opera mögött a Hard Rock hotelnél!

Eladásra kínálunk a Zichy Jenő utcában egy szépen felújított, 113 m2-es, II. emeleti,  4 szobás lakást, melyből a kettő hatalmas szobája, és a nappalija, az utcára néz.  Az egyik szobában egy 8 m2-es galéria található, mely megnöveli a hasznos teret a lakásban. A nagy belmagasságának köszönhetően tágas terek, illetve hatalmas ablakok tárulnak elénk. A lakásra jellemző a letisztultabb, formavilág,  amely jóval egyszerűbb, ezzel használható, lakható teret hozott létre, melyet klasszikus, modern bútorokkal rendeztek be…. semleges visszafogottsággal. A kazettás beltéri ajtók egyszínűek, dekoratív jellegüket pedig a famegmunkálás adja.

A lakáshoz tartozik egy  tetőtér, mely 101 m 2, amely későbbiekben, akár bővíthető további 200 m2-el. A tetőtér külön helyrajzi számon van, saját tulajdonban.

A ház külső homlokzata szép, de a körfolyosó és a lépcsőház felújításra szorul, de ennek felújítása 2022. szeptemberében kezdődik el, melynek előkészületei már a képeken láthatóak, és ebből adódóan  a jövőben  megnöveli a lakások értékét.

 

 

Közös költéség: 34.000.- / hó

További jellemzők

Szobák száma: 4
Emelet: 2
Belmagasság: 3.6
Épület szintjei: 2
Fürdőszobák száma: 1
WC (egy helyiségben) : 1
Fűtés: gáz (cirkó)
Energiatanúsítvány: CC
Tájolás: észak-nyugat
Komfortfokozat: összkomfortos
Parkolóhely típusa: utca, közterület
Kilátás: utcára néző
Építés éve: 1950 előtt
174 499 000 Ft

Az Ön kapcsolattartója

Haász Péter

Telefon:
+3630 Mutasd

Az értékesítő ingatlanjai

Kapcsolati űrlap

Érdekli ez az ingatlan? Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel!    Térkép